VISpas

Met de VISpas en de bijbehorende Lijst van Viswateren op zak mag je vissen in alle wateren die in deze lijst staan vermeld.
Visvijver 't Neerven is behouden voor de eigen leden en daarom heb je naast de VISpas ook nog de jaarvergunning 't Neerven nodig.

Voor het aanvragen van een lidmaatschap met Vispas gaat u naar VISpas aanvragen.
U ontvangt direct (en per e-mail) een printbaar Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap, met een unieke code. Dit document is een maand geldig.
Daarnaast kunt u direct de gezamenlijke, federatieve en aanvullingslijst van Nederlandse Viswateren printen minimaal pagina 1 t/m 7.
U ontvangt van visvereniging Haal Op de jaarvergunning voor 't Neerven.
De definitieve VISpas wordt u per post binnen een maand opgestuurd.
De Lijst met viswateren kunt u bestellen met de VISpas of indien nodig, later ophalen bij
Dieren- en hengelsportzaak Jos Willems, Sportparkstraat 48, 5531 AP Bladel.

Of download visplanner app.
Alle wateren uit de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren, en ook steeds meer verenigingswateren, worden handig op Google Maps kaart weergegeven in de VISplanner. Die is beschikbaar als App (Appstore, Google Play), mobiele site (m.visplanner.nl) en website (www.visplanner.nl).Met behulp van je smartphone kun je dus aan de waterkant aantonen dat je – uiteraard in combinatie met de VISpas en nieuwe VISpasnummer* – mag vissen in het water waar je op dat moment aan het vissen bent. Je hebt de schriftelijke toestemming dus altijd bij de hand en die is daarbij ook altijd actueel.U kunt ook via Dieren- en hengelsportzaak Jos Willems een VISpas aanvragen.

Dieren- en hengelsportzaak Jos Willems
Sportparkstraat 48
5531 AP Bladel